SATTVA YOGA

 

Sattva på sanskrit betyder hel och yogaformen har sina rötter i den Vedantiska och Tantriska traditionen. Sattva Yoga utvecklades i Himalaya/Indien efter år av studier och forskning av Anand Mehothra . Sattva Yoga integrerar alla essentiella tekniker och praktiker inom yoga på ett holistiskt och kraftfullt vis.

Sattva Yoga inkluderar fysiska ställningar av Hatha Yoga (statiska och dynamiska variationer av alla ställningar och asanas, vinyasaflöden, kraftfulla andningstekniker, Kundalinikriyas (kommer från den tantriska traditionen), Naad övningar (förståelsen och användningen av ljud för transformation och healing som innehåller mantras och musik)Tai chi,meditation, chanting, frigörande rörelser och visdom.

Sattva Yoga är frihet, rörelse, djup, stillhet, förändring, glädje, medkänsla, elegans, och sanning, designad att väcka varje utövares sanna natur. Den ökar din styrka, bygger upp vitalitet, skapar mental klarhet. hjälper till att öka vårt medvetande och gör det möjligt att leva ett liv fullt av glädje och möjligheter.

Sattva Yoga möter dig där du är, nybörjare eller van utövare. En klass kan vara både kraftfull och stillsam på samma gång.