Hoppa till innehåll

Livscoaching

Står du inför ett vägval i livet ? 

Hej och välkommen!

Jag är Carina, en certifierad coach enligt International Coach Federation (ICF), specialiserad på co-active coaching och karriärscoaching. Mitt mål är att stödja och guida människor som du genom utmanande och stärkande upplevelser för att växa som individer, nå sina mål och komma vidare i livet.

Som din coach är jag här för att vara din största supporter, din stöttande partner och din guide. Jag är övertygad om din förmåga att skapa förändring och jag är här för att peppa, utmana och stödja dig på din resa, utan att döma eller kritisera.

Med min inkännande och empatiska approach kommer jag att lyssna på dig med en öppen och accepterande inställning. Jag strävar efter att förstå din unika situation, behov och mål så att jag kan stödja dig på bästa sätt.

Du är experten på ditt eget liv, och du bestämmer agendan. Min roll är att ställa kraftfulla frågor, erbjuda reflektion och stötta dig i att utforska och identifiera dina egna svar och vägar framåt. Jag tror på din förmåga att hitta rätt väg för dig själv, och jag är här för att hjälpa dig att göra det.

Tack för att du överväger mig som din coach. Jag ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att utmana dig själv, växa som individ och skapa det liv du förtjänar.

Carina Jacobson/ ICF certifierad coach

 

Välkommen att boka tid !

Shenbalans@gmail.com

Kostnad: 60 min 800kr
Paketpris 3 coachande samtal för 2200kr (ord. pris 2400kr)