Hoppa till innehåll

Sattva Yoga och Aromaterapi

 

Välkommen till en omväxlande yogaklass där varje deltagare utgår ifrån sina förutsättningar. Vi provar på olika asanas, andningstekniker, mediterar, använder mantran, kriyaövningar, Tai chi och Qigong i kombination med eteriska oljor, som förhöjer kroppens energier och ger en annan dimension till din yogaupplevelse. Klassen är i skiftande tempo och varje klass är unik. Både du som är nybörjare och van yogautövare kommer att få ut det du önskar.

  Sattva Yoga möter dig där du är!

Kursstart: 2023

När: 

 
Pris:

Var: Elinelunds sommarstad, föreningslokal på Elinelundsvägen 65, in på Systerbrunnsvägen i Malmö.

Buss 1 och 33 till Elinelundsvägen, sista hållplatsen.

Carina Jacobson / Sattva Yoga lärare RYT- 500h inom Yoga Alliance

Boka din plats idag via mail

shenbalans@gmail.com

Sattva Yoga logga

Vad är Sattva Yoga?

Sattva på sanskrit betyder hel och yogaformen har sina rötter i den tidlösa Vedantiska och Tantriska traditionen. Yogaformen utvecklades i Himalaya/Indien efter år av studier och forskning av Anand Mehothra . Sattva Yoga integrerar alla essentiella tekniker och praktiker inom yoga på ett holistiskt och kraftfullt vis.

Sattva Yoga inkluderar alla grenar inom yoga, fysiska ställningar av Hatha Yoga. Statiska och dynamiska variationer av alla ställningar och asanas, vinyasaflöden, kraftfulla andningstekniker, Kundalinikriyas (kommer från den tantriska traditionen), Naad övningar (förståelsen och användningen av ljud för transformation och healing som innehåller mantras och musik)Tai chi, meditation, chanting, frigörande rörelser och visdom.

Sattva Yoga är designad för att väcka varje utövares sanna natur. Sattva Yoga är: frihet, rörelse, djup, stillhet, förändring, glädje, medkänsla, elegans, och sanning, Den ökar din styrka, bygger upp vitalitet, skapar mental klarhet. hjälper till att öka vårt medvetande och gör det möjligt att leva ett liv fullt av glädje och möjligheter.

Sattva Yoga möter dig där du är, nybörjare eller van utövare. En klass  där både stillhet och rörelse existerar på samma gång.

Sattva Yoga är levande