Hoppa till innehåll

Företagsyoga

Företagsyoga och Qigong – Stärk Teamets Välmående

Välkommen till Företagsyoga och Qigong! Vi erbjuder skräddarsydda yogapass och qigongpass direkt på er arbetsplats, perfekt för att förbättra medarbetarnas hälsa och välbefinnande.

Vad vi erbjuder:

  1. Lunchpass: Ta en paus mitt på dagen för att varva ner och återhämta er med ett lugnt och avstressande yogapass eller qigongpass. Perfekt för att återfå fokus och energi inför eftermiddagens arbetsuppgifter.

  2. Avstressande Yogapass: Våra yogapass är utformade för att minska stress och spänningar i kroppen, vilket leder till ökad produktivitet och en bättre arbetsmiljö.

  3. Qigongpass: Qigong är en traditionell kinesisk praktik som kombinerar rörelser, andning och meditation för att balansera kroppens energi och förbättra mental och fysisk hälsa.

  4. Meditation och Qigong: Inkludera mindfulness och energibalanserande övningar i er rutin. Perfekt för mental klarhet och att skapa ett inre lugn.

  5. Friskvårdsdagar: Vi erbjuder även specialanpassade innehåll för friskvårdsdagar, inklusive avslappningsövningar, yoga och qigongaktiviteter som främjar både fysisk och mental hälsa.

  6. Avslappningsövningar: Lär er tekniker för att snabbt och effektivt slappna av under arbetsdagen, vilket kan bidra till minskad stress och ökad trivsel på arbetsplatsen.

Fördelar med Företagsyoga och Qigong:

  • Ökad produktivitet: Genom att erbjuda tid för återhämtning och stresshantering kan medarbetarna arbeta mer effektivt.
  • Förbättrad hälsa: Regelbunden yoga och qigong främjar fysisk och mental hälsa, vilket kan leda till färre sjukdagar.
  • Bättre arbetsmiljö: En lugn och avslappnad atmosfär bidrar till ett positivt arbetsklimat och starkare teamkänsla.
  • Flexibilitet: Vi anpassar våra pass efter era behov och scheman, vilket gör det enkelt att integrera yoga och qigong i arbetsdagen.

Kontakta oss idag för att boka en provlektion och upplev skillnaden Företagsyoga och Qigong kan göra för er arbetsplats!

Hör av er för offert och mer info till:
shenbalans@gmail.com  eller på tel: 0737 019602